TUFF:s 50-års fest

2017 fyllde TUFF 50 år och jubileet firades lördagen den 6 maj med en stor medlemsfest i Nyforssalen i Föreningsgården Kvarnhjulet intill Nyboda skola. Det dukades långbord och serverades kongolesisk buffe´ som lagats av styrelseledamoten Miza Landström med familj. Skådespelaren och programledaren Michaela Jolin ställde upp som kvällens konferencier. Åke Sandin, känd som "Mr TUFF", höll tal och berättade bland annat om hur TUFF bildades 1967 på biblioteket i Bollmora.

 Uppträdde gjorde först Marcel Moritz (gitarr) och Helena Alenby Moritz (sång). Sedan spelade Pelle Eriksson och Alf Hansson dragspel och därefter drog Tyresö Jazzband igång dansen. Erik Linder, känd från Talang, sjöng och underhöll och vi fick även några extranummer där Erik uppträdde tillsammans med sin farfar Sune Linder i jazzbandet.

   Inte minst passade vi på att hylla trotjänare i TUFF: Margareta Svahn, Monica Schelin och Åke Sandin som suttit i styrelsen i decennier och varit tongivande och drivande i föreningen. Ulla Luin avtackades efter 35 år som föreningens revisor!


Bhikhu Vyas och Kokila Vyas gratulation och tack! 

Bhikhu Vyas och Kokila Vyas skickar en hälsning och gratulation samt tack för åren som har gått!